Turul Devei

Turul Devei

In intervalul 5-6 mai, echipa MSTINA-FOCUS a participat la Turul Devei, competitie de CUPA ROMANIEI. La start s-au aliniat echipe precum TEAM NOVAK, STEAUA BUCURESTI si WEST CYCLINNG TEAM TIMISOARA

Fiind constituita din doua etape, sambata a avut loc Contratimpul Individual pe Urcare de 3,7 km, iar duminica a avut loc etapa de Fond de 126,9 km.

Avandu-i la start pe ANDREI Ionut Andrei, DIMA Emil, DOBRE Vlad, SINZA Raul si STAN Emanuel, echipa MSTINA-FOCUS a facut fata cu usurinta conditiilor cursei, avand suport din partea directorului sportiv BURGHELEA Ovidiu si a mecanicului oficial AXENTE Cristian.

Prima etapa a revenit cataratorilor, Emil DIMA obtinand cel mai bun timp
absolut (Elite si Under23) 8’56”, impunandu-se in fata lui BALASZI Lorant (TEAM
NOVAK) 9’40” si a lui Raul SINZA (MSTINA FOCUS) 10’18”. Ceilalti sportivi MSTINA
FOCUS in competitia Under23 s-au clasat pe locul 8 – ANDREI Ionut si 10 – STAN
Emanuel.

Pe acelasi traseu, in competitia ELITE, DOBRE Vlad a ocupat locul 3 cu timpul 9’41”, fiind devansat de moldoveanul TANOVITCHII Nicolae cu timpul 8’58” (TEAM NOVAK) si de CRISTA Daniel (STEAUA BUCURESTI) cu 9’11”.

Duminica 6 mai s-a dat startul probei de Fond: trei ture a cate 42.3 km profil valonat. Sportivii MSTINA FOCUS au animat competitia cu numeroase incercari de evadare, in cele din urma DOVRE Vlad si DIMA Emil desprinzandu-se decisiv de restul plutonului. Aceasta a fost si ordinea sosirii, cei doi avand un avans de 2’56” fata de al treilea clasat TANOVITCHII Nicolae (TEAM NOVAK). Ceilalti sportivi MSTINA FOCUS s-au clasat pe locurile 4 – Raul SINZA, 9 – Emanuel STAN si 13 – Ionut ANDREI.