Club

Regulament de ordine interioara pentru membrii Asociatiei Sportive “Savorya Cycling Team”

 1. Clubul de ciclism “Savorya Cycling Team” este format din persoanele care au semnat adeziunea la club, acordul de responsabilitate si sunt de acord intrutotul cu politica clubului.
 2. Membrii activi sunt platitori de cotizatie si au dreptul sa foloseasca resursele dispuse de club acestora in mod egal.
 3. Membrii simpatizanti nu platesc cotizatie si nu au drepturi egale cu membrii care platesc, in schimb au acces la serviciile informatice puse la dispozitie de Savorya Cycling Team.
 4. Toti membrii clubului pot participa la evenimentele organizate de club si la concursurile nationale si internationale in care clubul este direct implicat.
 5. Membrii clubului au obligatia de a face tot posibilul pentru a ajuta la atingerea obiectivelor Savorya Cycling Team si de a se implica in mod activ in activitatile acestuia.
 6. Membrii clubului pot fi EXCLUSI din cadrul Savorya Cycling Team in urmatoarele circumstante:
  • comportament necivilizat sau nerespectarea mediului inconjurator
  • consumul de droguri sau abuzul de alcool in cadrul activitatiilor desfasurate de Savorya Cycling Team
  • atitudine discriminatorie pe baze rasiale, religioase sau sexuale
  • nerespectarea indrumarilor conducerii clubului, precum si alte activitati imorale, ilegale, sau care contravin scopurilor si intereselor Savorya Cycling Team, intra sub atentia conducerii clubului si in cazurile grave, membrii vinovati de aceste actiuni poft fi exclusi din club
  • Membrii activi ai Savorya Cycling Team au obligatia de a achita cotizatia la timp
 7. Regulamentul de Ordine Interioara este supus discutiilor si propunerilor membrilor si este adoptat de acestia prin semnarea adeziunii la Savorya Cycling Team.
 8. Regulamentul de Ordine Interioara poate suferi modificari in urma propunerilor membrilor activi ai clubului.

Imagini pentru bicycle

 

Inscrierea in club

Pentru a va inscrie in clubul Savorya Cycling Team, este nevoie sa completati urmatoarele documente, pe care le puteti gasi pe site-ul nostru:

 • Declaratia pe propria raspundere (minor sau major)
 • Cererea de inscriere (minor sau major)
 • Acordul de responsabilitate (minor)