A sosit vremea curselor!

După o iarnă în care pandemia a cauzat multe incertitudini în privința calendarului de curse, a sosit și momentul mult așteptat de fiecare ciclist. Echipa Giotti Victoria-Savini Due debutează astăzi, 6 februarie în noul sezon competițional pe însorita rivieră turcească, pe șoselele din preajma popularei stațiuni Alanya. După ce s-a supus acum deja obișnuitelor teste PCR pentru depistarea COVID-19, echipa condusă de Stefano Giuliani căruia i s-a alăturat și Stefanino Cecini ca director sportiv în această iarnă, va lua startul în două curse UCI de o zi: Grand Prix Alanya și Grand Prix Gazipasa. Lista de participanți este mai numeroasă ca niciodată, nu mai puțin de 29 de echipe fiind înscrise la start, lucru care va contribui la un nivel sportiv ridicat al curselor.  

După cantonamentul reușit pe care l-a susținut în luna decembrie pe aceleași meleaguri însorite și liniștite pentru pedalat, Emil Dima s-a reîntors în Alanya la jumătatea lunii ianuarie pentru a pregăti cât mai bine prima parte a sezonului, departe de troienile de zăpadă și frigul de la poalele Carpaților. Ceilalți colegi rutieri au sosit și ei pe rând, iar astfel echipa a avut la dispoziție câteva zile bune pentru a pune la punct primele tactici de cursă în timpul antrenamentelor de grup. După cele două curse programate în acest weekend, echipa Giotti Victoria-Savini Due va rămâne în Alanya pentru un cantonament de două săptămâni la capătul căruia, va mai disputa încă două curse UCI. Acest plan bine pus la punct le va permite cicliștilor să atingă un nivel fizic de top dar și să se cunoască mai bine, atât din punct de vedere sportiv dar mai ales uman.

Toți membrii staff-ului sunt foarte motivați și încrezători înaintea primelor competiții ale anului și vor să răsplătească prin rezultate cât mai bune tot suportul oferit de sponsorii și partenerii noștri.

  • A.C.S. Savorya Cycling Team 2021
  • Str. Bisericii Române nr. 11, Cristian, jud. Brașov
  • savoryacyclingteam@gmail.com
  • www.savoryacyclingteam.ro
  • Președinte A.C.S: Dima Emil – 0755 123 072

Leave a Reply