Giotti Victoria-Savini Due: aventura continuă în 2021!

După un sezon dificil și ieșit din comun, echipa cu sediul în România își va continua activitatea și în sezonul 2021 la nivel UCI Continental, pentru al patrulea an consecutiv. Ghidați în continuare de tenacii Stefano Giuliani și Gabriele di Francesco, sportivii noștri sunt pregătiți să înfrunte anul 2021, conștientizând că fiind la fel de uniți ca în acest sezon, vor reuși să dea tot ce au mai bun.

Emil Dima va fi și sezonul viitor, unul dintre cicliștii de bază ai echipei după ce în cursul anului 2020, și-a confirmat din nou talentul, demonstrând că este unul dintre cei mai valoroși cicliști români în activitate. Spiritul combativ din competițiile la care Emil a participat, rezultatele de top obținute în România și prestația memorabilă de la Campionatele Europene din Franța sunt o garanție a succesului dar și un stimul important pentru sezonul 2021. Alături de el, și tânărul român în vârstă de 20 de ani, Ciprian Jitaru va avea șansa să-și exprime potențialul și să acumuleze experiență.

Suntem bucuroși să-l avem în continuare parte din grup și pe Viktor Filutas, campionul național al Ungariei, un rutier de mare perspectivă. De asemenea, echipa are încredere deplină în Emanuele Onesti, care va continua să apere culorile Giotti Victoria-Savini Due și anul viitor.

Din cauza pandemiei COVID-19, planul managerului Stefano Giuliani de a înființa în România o academie de ciclism destinată tuturor categoriilor de tineri nu va putea fi realizat anul acesta dar va rămâne un obiectiv important pentru viitorul apropiat. Deviza și totodată menirea echipei vor continua să fie #AntrenămViitorul, iar staff-ul se va dedica în întregime sportivilor talentați pentru a le oferi o veritabilă rampă de lansare către nivelul cel mai înalt al ciclismului profesionist. După Riccardo Stacchiotti (Vini Zabu-KTM), și columbianul Johnatan Canaveral a făcut în acest an saltul la categoria Professional unde cu siguranță, își va confirma valoarea.

În zilele următoare, echipa va anunța numele cicliștilor care vor completa lotul pentru sezonul următor.

  • A.C.S. Savorya Cycling Team 2020
  • Str. Bisericii Române nr. 11, Cristian, jud. Brașov
  • savoryacyclingteam@gmail.com
  • www.savoryacyclingteam.ro
  • Președinte A.C.S: Dima Emil – 0755 123 072

Leave a Reply