Turul Ciclist Al Sibiului, luminița de la capătul tunelului

După trei luni în care pandemia de COVID-19 nu a permis disputarea curselor cicliste, echipa Giotti Victoria a început pregătirile pentru revenirea în competiții odată cu Turul Ciclist al Sibiului. Ediția aniversară cu numărul 10 se va desfășura între 23 și 26 iulie, fiind una dintre primele întreceri din calendarul UCI revizuit. Împrejurările au făcut ca la această ediție să-și anunțe prezența unele dintre cele mai puternice echipe din lumea ciclismului, fiind așteptate la Sibiu formații ca Bora, CCC, Israel Start-Up Nation sau Alpecin-Fenix. Această situație oferă o motivație în plus echipei noastre care a avut întotdeauna țeluri înalte în Turul Sibiului și a obținut rezultate de excepție în orașul de pe Cibin.

Deși au trecut patru luni de la ultima cursă oficială a echipei Giotti Victoria (Turul Antaliei în Turcia), cicliștii noștri și-au păstrat vie motivația, pregătindu-se din greu pentru momentul reînceperii sezonului. Fie prin sesiuni de training indoor, curse virtuale sau după ridicarea carantinei, prin antrenamentele obișnuite pe șosea, sportivii Giotti Victoria și-au menținut forma fizică specifică profesioniștilor și sunt pregătiți să-și reia activitatea competițională.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor echipei Giotti Victoria care ne sunt alături. Sperăm ca situația sanitară să permită disputarea competițiilor din programul echipei și astfel, să le răsplătim suportul acordat în această perioadă dificilă.

  • A.C.S. Savorya Cycling Team 2020
  • Str. Bisericii Române nr. 11, Cristian, jud. Brașov
  • savoryacyclingteam@gmail.com
  • www.savoryacyclingteam.ro
  • Președinte A.C.S: Dima Emil – 0755 123 072

Leave a Reply