În vremea coronavirusului, antrenamentele continuă…acasă

În fața situaței fără precedent creată de pandemia COVID-19, Uniunea Ciclistă Internațională a suspendat toate cursele programate până la data de 1 iunie. Astfel, competiții ca Turul Ungariei sau Turul Japoniei dispar din calendarul echipei Giotti Victoria, urmând a se decide dacă vor fi reprogramate în partea a doua a acestui sezon sau anulate.

Într-o situație critică pentru multe echipe de ciclism, suntem norocoși să avem parte de tot sprijinul partenerilor și sponsorilor noștri pentru a merge mai departe. Suportul pe care îl acordă echipei Giotti Victoria este fundamental și le suntem recunoscători fiindcă ne sunt alături în această perioadă de criză pentru ciclismul mondial.

Home trainerul Elite, prietenul cicliștilor în aceste zile

În acest timp, cicliștii echipei Giotti Victoria respectă recomandările și regulile autorităților în privința activităților sportive în aer liber și își continuă antrenamentele acasă, pe home trainer. Adaptate fiecărui sportiv, sesiunile de home trainer sunt indispensabile în această perioadă nefastă. Pentru a atenua din monotonia inevitabila, rutierii noștri participă la concursuri virtuale pe platforma Zwift, unde fanii ciclismului au oportunitatea de a se întrece cu cicliștii Giotti Victoria în timp real, fără a ieși din casă. Cu speranța că în curând se va întrezări luminița de la capătul tunelului, echipa noastră își menține moralul ridicat și trimite un mesaj de compasiune tuturor celor afectați de coronavirus. Sănătatea colectivă are prioritate.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor echipei Giotti Victoria care ne sunt alături! Sperăm să trecem împreună cât mai repede peste această perioadă dificilă pentru întreg mapamondul. Să ne revedem sănătoși în curând!

  • A.C.S. Savorya Cycling Team 2020
  • Str. Bisericii Române nr. 11, Cristian, jud. Brașov
  • savoryacyclingteam@gmail.com
  • www.savoryacyclingteam.ro
  • Președinte A.C.S: Dima Emil – 0755 123 072

Leave a Reply