Echipa Giotti Victoria Palomar și Focus, împreună și în 2019

Focus va fi partenerul tehnic al echipei coordonate de Stefano Giuliani pentru al doilea an consecutiv.

Focus se va alătura echipei Giottiline Palomar si în 2019. Celebrul brand va oferi riderilor propriile lor biciclete, oferind astfel o continuitate la un an deja trecut.

„Suntem fericiti sa sprijinim echipa Giottiline – Palomar pentru sezonul 2019″ – spune Giorgio Garofoli, CEO al Focus Italia Spa – “E un proiect ambițios și semnificativ pentru marca, dar mai presus de toate în concordanță cu valorile pe care le reprezintă. Va fi o colaborare care ne va deschide și pro-activa în sprijinirea echipei în atingerea obiectivelor sale competitive “.

“Încrederea reînnoită de Focus față de noi – spune managerul de echipă Stefano Giuliani – este o sursă de mândrie și, în același timp, o mare responsabilitate. Personalul meu și cu mine facem acest proiect cu mare entuziasm; faptul că companii importante ca Focus continuă să rămână în apropierea echipei ne oferă motivație și dorința de a face totdeauna mai bine “.

Echipa Giotti Victoria Palomar va concura cu Focus Izalco. Oamenii rapizi ai echipei, Zurlo și Stacchiotti, vor avea la dispoziție modelul cu frână de disc.

În fotografii: câteva imagini ale sportivilor echipei în timpul recentei vizite la sediul Focus Italia

Leave a Reply