COMUNICAT DE PRESA NR. 4

COMUNICAT DE PRESA NR. 4

Sportivii MSTINA FOCUS CYCLING TEAM au participat la a 75-a editie a TOUR of ALBANIA (19-23 mai 2018), unde au bifat prima victorie internationala a sezonului si numeroase clasari pe podium. Competitia a fost inclusa in circuitul UCI Europe Tour de categoria UCI 2.2, la start aliniandu-se atat echipe continentale ca SANGEMINI-MGK.VIS (Italia), MERIDIANA KAMEN (Croatia), ASFRA RACING TEAM (Belgia), NICE COTE D’AZUR (Franta), FELDBINDER OWAYO KTM (Austria), KK BLED (Slovenia), cat si echipe nationale ca ALBANIA, SERBIA, KOSOVO si GRECIA. Prezenta romaneasca la start a fost numeroasa, pe langa MSTINA FOCUS participand si STEAUA BUCURESTI.

Competitia a fost constituita din cinci etape, de la TIRANA la FIER totalizand peste 800 de kilometri, adunand sa start nu mai putin de 76 de alergatori din 20 de tari.

MS TINA FOCUS i-a aliniat la start pe DIMA Emil, DOBRE Vlad, MARINI Nicolas, STACCHIOTTI Riccardo, ZURLO Federico, RUSCETTA Andrea si MATTIA MARCELLI, sub conducerea Directorului Sportiv Stefano GIULIANI.


Etapa I: Tirana – Korce 165 km MO 41,6 km/h

Profilul valurit cu doua puncte de catarare a favorizat prestatia alergatorului nostru Riccardo STACCHIOTTI care s-a clasat in final pe locul VIII.

Etapa II: Korce – Elbasan 199 km MO 43,3 km/h

Sprinterul nostru Nicolas MARINI se impune in fata reprezentantului gazdelor KAMBERAJ Xhuliano si a italianului Paolo TOTO’ – prima victorie internationala in actualul sezon…


Etapa III: Elbasan – Vlore 159 km MO 42,7 km/h

MARINI Nicolas confirma forma extraordinara ocupand locul III fiind precedat albanezul KAMBERAJ Xhuliano si italianul Paolo TOTO’.

Etapa IV: Vlore – Sarande 122 km MO 34,6 km/h

Pe un traseu scurt dar cu peste 2000 de metri diferenta de nivel, DIMA Emil ocupa locul VII.


Etapa V: Sarande – Fier 162 km MO 39,9 km/h

Victorie a irlandezului HEAVEY Marc de la ASFRA Racing care s-a impus in fata albanezului KAMBERAJ si a sportivilor nostrii Riccardo STACCHIOTTI locul III si MARINI Nicolas – loc IV.


In Clasamentul pe Puncte, la finalul celor cinci etape MARINI Nicolas s-a clasat al IV-lea in timp ce STACCHIOTTI Riccardo s-a clasat al X-lea.

In Clasamentul General pe Echipe, MSTINA FOCUS a terminat pe un onorabil loc V din 12 echipe participante, fiind intrecuta numai de SANGEMINI–MGK.VIS (ITA), MERIDIANA (CRO), NICE COTE D’AZUR (FRA) si KK BLED (SLO).

1 iunie va gasi echipa MSTINA FOCUS ruland pe strazile Romaniei la a treia editie a CYCLING TOUR of BIHOR cu startul in ORADEA.

A.C.S. Savorya Cycling Team 2018

Director Sportiv MS TINA FOCUS,

BURGHELEA Ovidiu
     

ACS Savorya Cycling Team 2018 – Str. BISERICII ROMANE 11, Comuna CRISTIAN, Judetul BRASOV
savoryacyclingteam@gmail.com mstinafocus@gmail.com
tel. +40763820423

Leave a Reply