COMUNICAT DE PRESA NR. 3

COMUNICAT DE PRESA NR. 3

Weekendul trecut sportivii MSTINA FOCUS au participat la TURUL MUNICIPIULUI DEVA, competitie inclusa in circuitul CUPA ROMANIEI ce a reunit la start cele mai titrate echipe romanesti: TEAM NOVAK, STEAUA BUCURESTI, WEST CYCLINNG TEAM TIMISOARA.Competitia a fost constituita din doua etape: sambata 5 mai, o etapa de
Contratimp Individual pe Urcare de 3,7 km si duminica 6 mai o etapa de Fond 126,9 km MS TINA FOCUS i-a aliniat la start pe ANDREI Ionut Andrei, DIMA Emil, DOBRE Vlad, SINZA Raul si STAN Emanuel, sub conducerea Directorului Sportiv BURGHELEA Ovidiu si a Mecanicului Oficial AXENTE Cristian.

Prima etapa a revenit cataratorilor, Emil DIMA obtinand cel mai bun timp absolut (Elite si Under23) 8’56”, impunandu-se in fata lui BALASZI Lorant (TEAM NOVAK) 9’40” si a lui Raul SINZA (MSTINA FOCUS) 10’18”. Ceilalti sportivi MSTINA FOCUS in competitia Under23 s-au clasat pe locul 8 – ANDREI Ionut si 10 – STAN Emanuel.   

Pe acelasi traseu, in competitia ELITE, DOBRE Vlad a ocupat locul 3 cu timpul 9’41”, fiind devansat de moldoveanul TANOVITCHII Nicolae cu timpul 8’58” (TEAM NOVAK) si de CRISTA Daniel (STEAUA BUCURESTI) cu 9’11”.

         

DIMA Emil & DOBRE Vlad in START                          

Noua grafica a tricoului MSTINA FOCUS 

Duminica 6 mai s-a dat startul probei de Fond: trei ture a cate 42.3 km profil valonat. Sportivii MSTINA FOCUS au animat competitia cu numeroase incercari de evadare, in cele din urma DOVRE Vlad si DIMA Emil desprinzandu-se decisiv de restul plutonului. Aceasta a fost si ordinea sosirii, cei doi avand un avans de 2’56” fara de al treilea clasat TANOVITCHII Nicolae (TEAM NOVAK). Ceilalti sportivi MSTINA FOCUS s-au clasat pe locurile 4 – Raul SINZA, 9 – Emanuel STAN si 13 – Ionut ANDREI.

MSTINA FOCUS a fost sprijinita in aceasta deplasare de catre DUVENBECK Brasov careia ii multumim.

La final, partenerul nostru CARCOVER RACING TEAM ne-a vizitat impreuna cu echipa sa, demostrand ca ciclismul este o mare familie unde munca si sacrificiul sunt apreciate.

 

A.C.S. Savorya Cycling Team 2018
Director Sportiv MS TINA FOCUS,
BURGHELEA Ovidiu

ACS Savorya Cycling Team 2018 – Str. BISERICII ROMANE 11, Comuna CRISTIAN, Judetul BRASOV

Leave a Reply